وی در ادامه افزود: برای انتصاب رئیس سازمان سینمایی قبل از هر چیز باید آسیبشناسی شود و وزیر ارشاد مدت زمان بیشتری را صرف مطالعه کند.
این منتقد سینما همچنین گفت: کسی که به معاونت سینمایی منصوب میشود ملزم است شورای عالی تشکیل دهد زیرا مسائل سینمایی ایران به سدهایی برخورد کرده که قابلیت حل آن از سوی یک نفر به عنوان مدیر سینمایی بر نمیآید.
وی پیشنهاد داد: کسی که به عنوان مسئول انتخاب میشود بدون تصمیم گیری سریع، شورای عالی تشکیل دهد و در این شورا عدهای از صاحب نظران را دعوت کند تا مشکلات را باهمفکری حل و فصل کنند و آشفتگی فضای سینمای ایران را که نتیجه مدیریت چهار سال گذشته رئیس سازمان سینمایی بوده را از بین ببرد. البته به این سادگی نمیتواند آن را جمع کند زیرا در بدنه سینمای ایران اختشاشاتی وجود دارد.
معلم خاطر نشان کرد: وزیر باید توجه داشته باشد تا مهرههای سوخته را به این مسند نگذارد و کسی که منصوب میشود در آینده به شکلی متحد اتاق فکر داشته باشد و شورای عالی بیهوده ای که در این سالها تشکیل شد را به شورای عالی سازمان سینمایی تبدیل کند.
وی یادآور شد: از نکات قابل توجه دیگری که وزیر فرهنگ و ارشاد باید به آن توجه داشته باشد این است که بدون اینکه از افراد همگرای خود بهره ببرد از نیروهای غیر همسو استفاده کند تا به کمک آنها معضلات سینمای ایران را مرفع سازد.
معلم با بیان اینکه ابتدا باید آرامش پدید آید گفت: به واسطه این آرامش میتوان کارهای استراتژیک زیادی انجام داد البته این امر بدون دلاوران میز گرد بوجود نمیآید.