شبکه ایران/نرگس عاشوری: «حرفهای حامد بهداد در برنامه «هفت» را که مرور میکنیم پیش از آنکه محتوای این صحبتها جلب توجه کند، موضوعویت قرار گرفتن چنین مباحثی برایمان سوال برانگیز میشود.»
صاحب این جملات علی معلم است. تهیهکننده و منتقد سینما و یکی از مسئولان سایت سینمایی «کافه سینما» که در واکنش به اتهامات و انتقادات مطرح شده در برنامه شامگاه گذشته «هفت» با تاکید بر این مطلب معتقد است: «آیا رسالت برنامه «هفت» این است که روی یک موضوع حاشیهساز قدیمی که برطرف شده تمرکز کند یا اینکه این برنامه باید با دیدی منتقدانه، معضلات حوزه سینما را به چالش بکشد. آن هم سینمایی که در شرایط فعلی با هزار مساله ریز و درشت دست به گریبان است.»
این منتقد در پاسخ به سوال شبکه ایران مبنی بر اینکه آیا اتهامات مطرح شده در این برنامه علیه «کافه سینما» صحت دارد یا خیر، میگوید: «تصور میکنم بهداد به صورت ضمنی به برداشت اشتباهی که از این موضوع شده اشاره کرد و ما هم قصدمان اعلام جوابیه برای این صحبتها نیست چرا که راجع به این موضوع در همان ایام توضیحات کامل داده شد و بالتبع نیازی به مرور و مطرح ساختن دوباره آن نیست. اما آنچه برای من جالب است این است که تلویزیون خیلی علاقمند بود که پای کافه سینما را وسط بکشد و روی آن فوکوس کند.»
معلم در ادامه با بیان این نکته که حرکت تلویزیون و برنامه «هفت» بودار به نظر میرسد، میافزاید: «نمیدانم چه علاقمندی وجود داشت که از آب گلآلود با حامد بهداد ماهی بگیرند. حامد از دوستان ما و از بازیگران بسیار خوب سینماست و اولین جایزه رسمیاش را هم از جشن حافظ گرفت و این دوستی ادامه دارد؛ فارغ از انتقاداتی که ممکن است ما به او داشته باشیم یا ایراداتی که حامد بهداد به رویه کاریمان دارد. اما آنچه جالب به نظر میرسد تمرکز تلویزیون روی این موضوع قدیمی و به وسط کشیدن پای کافه سینماست که این ذهنیت را ایجاد میکند که مسئله مسئله حامد نبود! وگرنه با توجه به موضوعات بسیار مهمی که در سینمای امروز وجود دارد مطرح کردن دوباره یک موضوع قدیمی و داستان شخصی، به تصور من با مقتضیات رسانه تلویزیون فرق دارد، مگر اینکه دستوری وجود داشته باشد!»
مدیر سایت کافه سینما در پاسخ به این سوال که آیا مجالی برای طرح دفاعیه از طریق تریبون این برنامه برایشان فراهم شده است یا خیر، توضیح میدهد: «این وظیفه برنامه است که اگر به طور صریح از یک رسانه یا فرد نامی میبرد امکان اظهارنظر را برایش ایجاد کند؛ البته در کشور و تلویزیون ما مدتهاست که این حق و فرهنگ فراموش شده، ما کشور بهتانها و تهمتها هستیم و بنابراین این رفتار تلویزیون دیرینه و طبیعی مینماید. به هر حال این مسئولیت و وظیفه برعهده تهیهکننده برنامه است.»